Na het maken van je boeking ontvang je eerst een e-mail met de boekingsbevestiging. In deze e-mail staat de uiterlijke datum dat je het e-ticket toegestuurd krijgt vermeld. Je ontvangt je e-ticket op zijn laatst 22 werkdagen na het maken van je boeking (en niet later dan 24 uur voor vertrek). Wanneer je korter dan 24 uur voor vertrek hebt geboekt, ontvang je het e-ticket gelijk. Je e-ticket is een e-mail waarin een boekingsreferentie en/of ticketnummers staan vermeld. Met deze gegevens kun je inchecken bij de luchtvaartmaatschappij op de luchthaven en/of online inchecken op de website van de uitvoerende luchtvaartmaatschappij.

Let op: controleer altijd je ongewenst map / spamfolder.

Heb je je e-ticket nooit ontvangen? Log dan in op MijnTix en volg deze stappen:

• Klik op ‘Volgende trip’
    (als je meerdere boekingen hebt, dien je eerst de juiste reis te selecteren uit ‘Alle trips’).
  • Klik op ‘Reisdocumenten’.
  • Kies voor de tweede optie ‘Ticket’
    (als deze optie grijs is betekent dit dat je e-ticket nog niet is uitgegeven. Controleer op je boekingsbevestiging wanneer je het e-ticket uiterlijk krijgt toegestuurd).
  • Jouw ticket wordt geopend in een nieuw venster. Om het ticket uit te printen druk je tegelijkertijd op ‘Ctrl’ en de letter ‘’P’. Of klik met je rechtermuisknop en selecteer “Printen”.

Let op!

• De reisdocumenten worden alleen gestuurd naar het e-mailadres van de hoofdboeker.
  • Om je boeking te kunnen bekijken moet je zijn ingelogd met hetzelfde e-mailadres waarmee je de boeking hebt gemaakt.
  • Wanneer je een fout hebt gemaakt in het e-mailadres, neem dan contact met ons op (wegens veiligheidsredenen is het niet mogelijk om het e-mail adres aan te passen naar een volledig ander e-mail adres).